3j6a8050.jpg

Zaalverhuur

Vanwege de Covid19-maatregelen zijn we genoodzaakt om onze zaalverhuur en activiteitenwerking tijdelijk aan te passen

  • Vanaf 1 juli 2020 kunnen er terug zalen gehuurd worden in Het Predikheren. Het maximum aantal toegelaten personen in de vergaderzalen wordt voorlopig gehalveerd.
  • In de maanden juli en augustus is het cateringaanbod minimaal. We volgen de maatregelen minitieus op en hopen vanaf september 2020 terug een volwaardige, maar aangepaste service te kunnen aanbieden.
  • Vanaf zaterdag 11 juli is het dragen van een mondmasker verplicht in winkels en op plekken waar veel mensen samenkomen. Dat betekent dat bezoekers en zaalgebruikers van Het Predikheren vanaf dinsdag 14 juli verplicht een mondmasker dienen te dragen bij het binnenkomen in het gebouw. Mondmaskers worden in de bibliotheek te koop aangeboden voor 2 euro per stuk.

Voor vragen over zaalverhuur kan je terecht bij:
Willem Vermost
willem.vermost@mechelen.be
0470 20 72 23

De perfecte locatie

Logo Flanders Heritage VenueSinds 26.02.2019 is Het Predikheren door Toerisme Vlaanderen erkend als een Flanders Heritage Venue en behoort het tot het netwerk van Flanders Heritage Venues.
Het Predikheren is dan ook dé perfecte locatie voor vergaderingen, seminaries, culturele activiteiten, congressen, recepties, ... Zowel grote als kleinere activiteiten krijgen een plaats in Het Predikheren. Van muziekvoorstellingen en opleidingen, tot een studiedag met plenaire sessies en break-out workshops!

Er zijn zes ruimtes ter beschikking, één op de gelijkvloerse en vijf zalen op de eerste verdieping.

Het Predikheren voorziet ook democratische tarieven voor scholen en socioculturele verenigingen. De tarieven vind je in dit overzicht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via hetpredikheren@mechelen.be.