Bereikbaarheid

Adres

Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Hoe bereik je Mechelen?


Hoe bereik je Het Predikheren?

Te voet of met de fiets

Vanaf de Grote Markt

800 meter - 10 min. te voet of 3 min. met de fiets

Volg de Frederik de Merodestraat tot aan het kruispunt met de Sint-Janstraat. Aan het kruispunt ga je naar links. Neem de Sint-Janstraat tot aan de T-splitsing met de Goswin de Stassartstraat. Aan de splitsing ga je rechtsaf. Volg de G. de Stassartstraat. Bijna aan het einde van de straat vind je aan de rechterkant Het Predikheren.

Vanaf station Mechelen Nekkerspoel

1,2 km - 15 min. te voet of 5 min. met de fiets

Sla linksaf wanneer je het station uitkomt en loop verder over het Ontvoeringsplein. Sla rechtsaf naar de Frans Halsvest. Volg de Frans Halsvest tot aan het einde, sla daar linksaf en steek de brug en de Edgar Tinellaan over. Wandel rechtdoor en volg de Frederik de Merodelaan. Aan de Jodenstraat ga je naar rechts. Loop de Jodenstraat uit en sla rechtsaf aan de Goswin de Stassartstraat. Het Predikheren ligt aan je rechterkant.

Er zijn fietsenrekken aanwezig.

Met de bus

Plan je route via De Lijn.

Onderstaande lijnen passeren allemaal langs het station van Mechelen.

Via Lijn 1 kan je afstappen bij halte Van Hoey (bij Hotel Elisabeth). Volg daarna de G. de Stassartstraat (met aan je rechterkant Hotel Elisabeth). Bijna aan het einde van de weg (voor Kazerne Dossin) vind je aan je rechterkant Het Predikheren.

Via Lijn 5, Lijn 500 en Lijn 508 kan je afstappen aan halte Nokerstraat. Stap van de bus, draai links en volg de Guido Gezellelaan richting de Edgard Tinellaan. Volg de Edgar Tinellaan tot aan de Goswin de Stassartstraat en sla rechtsaf. Wandel voorbij Kazerne Dossin. Aan je linkerkant zie je Het Predikheren.

Via Lijn 2, Lijn 551 en Lijn 552 kan je afstappen aan halte Kazerne Dossin. Stap van de bus en draai naar links. Volg de Edgar Tinellaan tot aan de Goswin de Stassartstraat en sla rechtsaf. Wandel voorbij Kazerne Dossin. Aan je linkerkant zie je Het Predikheren.

Op weekdagen en op zaterdag kan je elk kwartier rekenen op een bus. Op zondag elk half uur.

Opgelet:

  • tijdens de zomermaanden worden niet alle haltes bediend.
  • Stad Mechelen werkt aan een nieuw circulatieplan. Bovenstaande informatie is tijdelijk en kan regelmatig veranderen.

Met de trein

Plan je route naar Station Mechelen of Station Mechelen Nekkerspoel via de NMBS. Aangekomen te station Mechelen? Dan volg je de route vanaf station Mechelen (zie boven). Aangekomen te Station Mechelen Nekkerspoel? Dan volg je de route vanaf station Mechelen Nekkerspoel (zie boven).

Met de wagen

Er zijn parkeerplaatsen op de Goswin De Stassartstraat. Deze zijn echter vaak volzet. In de buurt kan je ook parkeren in:

  • Parking Tinel (Edgard Tinellaan 5): via uitgang 'Champetterke' kom je uit bij de achterkant van Het Predikheren.
  • Parking Veemarkt (600 m - 8 min. te voet): verlaat de parking en ga rechts richting Biest. Steek de Frederik de Merodelaan over en ga rechtdoor op de Sint-Janstraat. Loop de Sint-Janstraat uit en sla rechtsaf op de Goswin de Stassartstraat. Bijna aan het einde van de weg (voor Kazerne Dossin) vind je aan je rechterkant Het Predikheren.

Toegankelijkheid

Het Predikheren is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Alle info over toegankelijkheid.