Bereikbaarheid

Adres

Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Hoe bereik je het Predikherenklooster?

Te voet of met de fiets

Vanaf de Grote Markt (8 min.) 

Volg de Frederik de Merodestraat tot aan het kruispunt met de Sint-Janstraat. Aan het kruispunt ga je links. Neem de Sint-Janstraat  tot aan de T-splitsing met de Goswin de Stassartstraat. Aan de splitsing ga je rechtsaf. Volg de Stassartstraat: aan de rechterkant vind je het Predikherenklooster.

Vanaf station Mechelen Nekkerspoel (15 min.)

Steek de ringweg over richting centrum. Via de Keizerstraat kom je terecht op de Veemarkt. Bij het busstation ga je rechtsaf in de straat Biest. Je volgt Biest tot aan het kruispunt met de Frederik de Merodestraat. Ga rechtdoor aan het kruispunt en volg de Sint-Janstraat tot aan de T-splitsing met de Goswin de Stassartstraat. Aan de splitsing ga je rechtsaf. Volg de Stassartstraat: aan de rechterkant vind je het Predikherenklooster. 

Er is een fietsenparking.

Het Predikheren is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 

Met de bus

Plan je route naar halte Van Hoey (nabij Hotel Elisabeth) via De Lijn. Volg de Stassartstraat (met aan je rechterkant Hotel Elisabeth).

Tip: deze halte wordt bediend door regelmatige pendelbussen (lijn 1) die vertrekken vanuit het station van Mechelen. 

Met de trein

Plan je route naar Station Mechelen of Station Mechelen Nekkerspoel via de NMBS. Aangekomen te station Mechelen? Dan neem je de pendelbus (lijn 1) tot aan halte Van Hoey (nabij Hotel Elisabeth) en volg je de Stassartstraat uit (met aan je rechterkant Hotel Elisabeth). Aangekomen te Station Mechelen Nekkerspoel? Dan volg je de route vanaf station Mechelen Nekkerspoel.

Met de wagen

Neem op de E19 Afrit 9 Mechelen-Noord.

Plan je parking via DeParking

Er is geen parking verzekerd op de Goswin De Stassartstraat. 

Je kan in de buurt parkeren in:

  • Parking Tinel (Edgard Tinellaan 5) onder het gelijknamige nieuwbouwproject Tinel

    Gelieve de uitgang 'Champetterke' te volgen.