_46a9125.jpg

Programma

Zaterdag 31.08

DE PARADE 17 - 19u

De Parade, vol woorden, literaire haltes en met vele Mechelaars, verhuist de laatste boeken van de oude bib naar Het Predikheren. Kom kijken naar deze lezende mensensliert die zich door de stad kronkelt. 

Meer info over De Parade vind je hier.

GROOT FEEST in Het Predikheren 19 - 23u
Feest

De parade houdt HALT! We kijken samen de lucht in en na een oorverdovende WOW-schreeuw opent de deur van Het Predikheren. Vanaf dan begint het avondfeest.
BINNEN ontdek je het DNA van de bibliotheek in nieuwe rekken met daarrond intieme verhalen, betoverende klanken en eigenzinnige performances die de stilte van deze plek accentueren.

BUITEN in het Tinelpark kan je genieten van verschillende theatrale acts of je kan onder vrolijke muziek luieren in een strandstoel. Een kleine honger stil je samen aan een nazomerse tafel met een kopje lettertjessoep of andere predikheerlijke gerechten aan democratische prijzen. 

Meer details over het Groot Feest vind je hier.

Zondag 01.09

KLEIN FEEST 10 – 18u

Kind

Het Predikheren prikkelt de fantasie van de kinderen met zotte verhalen en knutselpret. Volwassenen schuiven aan voor een theaterlezing, duiken in de jazzcollectie of gaan op de literaire koffie bij verrassende gastheren of -vrouwen. Een ijsje met pistache, een heerlijk gezonde limonade of een biertje en dit allemaal op een warme eerste septemberdag!

Meer details over het Klein Feest vind je hier.

Het Predikheren Opent is gratis voor iedereen.

Tijdens De Parade is de binnenstad beperkt bereikbaar met de wagen tussen 17 en 19u. Meer info over parkeergelegenheid vind je hier www.mechelen.be/parkeren.